Musikk som motivasjon

For at jeg skal få optimalt ut av en treningsøkt er jeg blitt avhengig av å bruke musikk som motivasjon. Å skru på favorittmusikken, stenge de andre på senteret ute og kun fokusere på treningen er noe av det herligste som finnes. Om det skulle føles litt tungt å dra på trening en dag gjør musikken det litt enklere. Ingenting kan friste mer enn en løpetur langs Mjøsa med sol i ansiktet og favorittmusikken.

Så i dag tenkte jeg at jeg skulle dele mine tre treningslister med dere. Jeg liker å dele de opp i kategorier slik at takten i musikken passer med den aktiviteten jeg skal utføre, og for at jeg ikke skal bli for fort lei. Jeg ha en liste for langkjøring, en for intervalltrening og en for styrketrening. Subscribe de gjerne, så kan vi nyte musikken sammen :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *