REFERANSER

Jeg har vært veldig fornøyd med å ha Ida som PT. Hun har hjulpet meg med å sette opp et treningsprogram etter mine mål, hun hjalp meg også å sette opp en kostholdsplan. Jeg trengte hjelp til å komme i gang igjen med trening etter svangerskap og det er jeg veldig glad for at Ida hjalp meg med! Kan absolutt anbefale henne som PT :-)
– Silje

Kan absolutt anbefale Ida som PT. Jeg har brukt henne som PT da jeg måtte komme igang igjen med treningen etter å ha lagt på meg 20kg grunnet medisiner. Ida hjalo meg med å få et treningsprogram som var rettet mot meg og som fungerte bra. Har en skade i det ene kneet mitt som også ble tatt hensyn til i dette programmet. Superfornøyd med henne som PT.
– Malinn

I en travel hverdag så har det kommet godt med at Ida laget et skreddersydd treningsprogram til meg. Jeg er svært fornøyd med kundebehandlingen og oppfølging. Det er helt sikkert at Ida gjør sitt aller beste for å gjøre kunden fornøyd. Jeg er strålende fornøyd med både treningsplanene mine og resultatene jeg har nådd.
– Torger