Se muligheter i stedet for begrensninger

Er du bedre på å lage deg unnskyldninger for og droppe treningen enn å faktisk gjennomføre den? Da er du ikke alene. Det skjer ofte at man planlegger en løpetur ute i det fri, men må droppe den på grunn av dårlig vær eller ikke høy nok temperatur. Men er det egentlig en god nok unnskyldning? motivational_quotes_8

Det er ingen hemmelighet at sommeren i Norge er preget av mye dårlig vær og regn. Vinteren er også lang og kald, men ikke bruk det som en unnskyldning for ikke å trene ute. Gjør det heller om til noe positivt. Visste du at å løpe i regn/lavere temperatur gir treningen din en unik variasjon?

Vannet/temperaturen kjøler ned kroppen, og når kroppstemperaturen synker, slår også hjertet langsommere. Det pumpes mindre oksygen rundt i blodet, en forutsetning for produksjonen av energi til cellene. Alt dette gjør at musklene ikke beveger seg på en naturlig og effektiv måte. Dette gir deg en uvanlig motstand, men vil bare gjøre deg godt.

I stedet for å tenke at det dårlige været gir deg en god unnskyldning for å droppe treningen, prøv heller og tenke at været gir deg en større utfordring som vil bidra til en bedre form.

Kle på deg godt og dra ut på løpetur! Det skal jeg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *